RA Mental Management Tavastia

 

Viestini

Esittely

Blogi ja artikkelit

Eväitä
elämälle


Kuukauden
Rita

Ota
 yhteyttä

 

Koulu-
tukset

 

Esittely

Väitös

Väittelin filosofian tohtoriksi Tampereen yliopistossa vuonna 2014. Väitöskirjani aihe oli "Mental Management: NLP ja relaksaatio opettajien jaksamisen edistäjinä". Se on luettavissa täällä.

Opinnot

Fil.mag ja pol.kand. tutkinnot suoritin Helsingin yliopistossa ja sosionomin tutkinnon Svenska social- och kommunalhögskolanissa.

Täydennyskoulutuksina minulla on muun muassa suggestoterapeutin ja NLP Trainer & coachin koulutukset ja erilaisia ryhmänohjaaja- ja viestintäkoulutuksia.

Osana väitökseen tähtääviä jatko-opintojani hankin organisaatio-osaamista Aalto-yliopiston tuotantotalouden osastolla.

Julkaisut

Olen julkaissut kolme kirjaa, "Mental Management -- Käsikirja uuden työelämän kohtaamiseen " (2018), "100 kirjettä" (2019) suomeksi ja ruotsiksi ja "Mental Training -- Tulevaisuuden työväline" (2021) suomeksi ja ruotsiksi. Niitä voi tilata minulta ao. sähköpostiosoitteista.

Työkokemusta minulla on yli 30 vuoden ajalta. Muun muassa:

Kehitysvammaisten lasten opettaja (Kruunuhaan kansakoulu, Hki)

Tutkimus- ym. tehtäviä (Kommunala avtalsdelegationen, Skolstyrelsen, Helsingin yliopiston kasvatustieteen laitos)

Koulukuraattori (Pietarsaari)

Ryhmänohjaaja- ja opetustehtäviä, aiheina mm. psykologia, kasvatus ja hyvinvointi (Folkhälsan, Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Keuhkovammaliitto, Kansalaisopistot)

Työnohjausta (mm. Jorvin sairaalan kuntoutusosasto, Hml:n seudun kansanterveystyön ky, Hämeenlinnan kehittämistiimi, Hämeenlinnan peruskouluyksiköt ja muita eri kuntien kouluyksiköitä)

Prosessikonsultaatioita (mm. Ammattiopisto Tavastia, Hämeenlinnan Terveyspalvelut -liikelaitos ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri)

Opettajan, kouluttajan, työpaikkavalmentajan, Tyhy-koordinaattorin ja coaching tehtävät (Hämeenlinnan ammatillinen aikuiskoulutuskeskus, Koulutuskeskus Tavastia)

Yhteystietoni

FT Rita Ahvenniemi
rita.ahvenniemi@kktavastia.fi
rita.ahvenniemi@sci.fi
+358 (0)44 015 0649
Kotisivu: www.training.fi

Rita Ahvenniemi
Pioneerintie 7, FIN-13500 Hämeenlinna | 044-0150649 | rita.ahvenniemi@sci.fi